|
Pro-Jobs

Voor Bedrijven

Pro-jobs = professional matching

 

  • Pro-jobs zoekt én vindt voor u de geschikte werknemer en maakt zo voor uw bedrijf de juiste professionele match. Wij houden bij de werving en selectie rekening met uw eisen, wensen en ambities maar ook met die van de potentiële werknemer om uiteindelijk tot een optimale samenwerking te komen.

  • Pro-jobs gaat altijd op zoek naar de meest geschikte kandidaat. Dit kunnen we enkel doen wanneer we heel nauw samenwerken met uw bedrijf om zo uw bedrijfscultuur en uw visie te leren kennen. Daarom starten we altijd met een grondige analyse van uw bedrijf. Wat zijn uw toekomstplannen, wat is belangrijk voor u, wie past binnen jullie bedrijf, wat verwachten jullie van ons en van de toekomstige medewerkers…allemaal zaken die bijdragen aan een succesvolle en constructieve samenwerking.

  • Pro-jobs rekruteert op uw maat.
    Wij werken met een heel brede waaier aan wervingskanalen, waardoor we komen tot het profiel wat u voor ogen heeft. Mede door onze eigen en gespecialiseerde databanken, advertenties, job sites, online campagnes…gaan we tot het uiterste om uw vacature zo goed en snel mogelijk in te vullen!

  • Pro-jobs geeft een zeer uitgebreide ondersteuning voor uw bedrijf op HR vlak.

Maak hier uw afspraak

Patricia Coppieters

Office Manager

Bel mij

Stuur mij een mail

Maak hier uw afspraak

Pro-jobs represent

Jobs for professionals

Pierre Coxstraat 18

3511 Kuringen

Stuur ons een mail

Bel ons

 

Patricia Coppieters

Office Manager

Bel mij

Stuur me een mail

0472/17 39 05

 

Pro-Jobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.